Waarom de methode ‘Reset je jeugd’?

Omdat ik het jammer vind dat mensen onnodig jarenlang rondlopen met emotionele lading en belasting heb ik een methode ontwikkeld die er voor zorgt dat:

  • Emotionele belasting die in het verleden is op gebouwd verdwijnt
  • Emotionele lading van anderen uit het eigen systeem gaat
  • Onverwerkt emotionele gebeurtenissen alsnog verwerkt worden
  • Mogelijkheden worden geopend voor het beter omgaan met teleurstellingen, problemen en nare gebeurtenissen
Reset je jeugd: onverwerkt verleden

Uitleg Methode

Het doel van de methode ‘Reset je jeugd’ is klachten en problemen in het nu op te lossen door emotionele belasting uit het verleden op te heffen.

De methode bestaat uit: een visie, technieken, uitlegverhalen

  • Via de methode leer je waardoor je emotioneel belast bent geraakt.
  • Je leert om jouw eigen verhaal te vertellen. In jouw eigen verhaal wordt het verband duidelijk tussen wat jij in je leven hebt meegemaakt en welke problemen daarbij zijn ontstaan.
  • Je leert hoe je de emotionele belasting die je bij je ouder(s) hebt opgedaan kunt verwerken en/of terug kan leggen. Je leert daarbij zowel jezelf als je ouder(s) beter te begrijpen. En dit zonder dat je ouders daarbij lijfelijk aanwezig zijn.
  • Je leert patronen te doorbreken en contact te maken met je oorspronkelijke gevoelens, waardoor je ook je reactie van afweer kan laten vallen. Dit leidt tot rechtstreekse vermindering van diverse klachten.

Waarom de naam ‘Reset je jeugd’?

De term Reset je jeugd duidt erop dat je gedachten, gevoelens en patronen die je vanuit je jeugd hebt meegenomen kunt wijzigen/ resetten.

Wat is er nieuw aan deze methode?

Deze methode houdt niet op bij het geven van inzicht, maar laat je ook daadwerkelijk ervaren dat een andere relatie met de ouder mogelijk is. Zelfs als deze ouder al is overleden. Emotionele belasting verdwijnt en daarmee als vanzelf ook de klachten. Je reset als het ware je jeugd, waardoor niet alleen je verleden onbelast raakt maar ook je toekomst.